2020. március 09., hétfő 08:20

A KORONAVÍRUS MIATT ZÁRT KAPUS LEHET A LEGNAGYOBB NÉMET FOCIRANGADÓ!

Értékelés:
(0 szavazat)

A koronavírus miatt zárt kapuk mögött rendezhetik meg a német labdarúgó-bajnokság egyik, ha nem a legnagyobb rangadójának számító Borussia Dortmund - Schalke mérkőzést.

A Bundesligát is elérte a koronavírus és annak kellemetlen hatásai. A március 14-én, szombaton 15:30-tól megrendezésre kerülő 155. Ruhr-vidéki derbire nagy valószínűség szerint nem engedik be a szurkolókat.

Vasárnap délután Jens Spahn, a német egészségügyi miniszter azt javasolta, hogy minden olyan rendezvényt, amely 1000 főnél több embert mozgat meg, töröljenek - írja a német Bild.

A Dortmund és a Schalke ősi riválisai egymásnak. Alapesetben a Signal Iduna Parkban szinte biztosan telt ház, azaz több mint 80 000 néző előtt játszanák a mérkőzést. Azonban fő az elővigyázatosság. Németországban eddig 1000-nél több igazolt megbetegedés történt, haláleset szerencsére még nem következett be.

A Dortmund a bajnoki címért, a Schalke az európai kupaindulást jelentő 6. helyért van nagy csatában, ezért van kiemelt jelentősége a két rivális szombati összecsapásának.

Megjelent: 219 alkalommal
©2020 CelebGuru Designed By RedCat

Search