2020. május 05., kedd 14:30

Már szállást is foglalhatunk a Balatonon a hétvégére

Értékelés:
(0 szavazat)

Balatonlelle és Balatonboglár a hétvégén elindítja a turisztikai szezont. A város turisztikai honlapján megjelent írás szerint újra várják azokat, akik a hétvégét a tó partján akarják tölteni.

Persze mindezt csakis a szigorú előírások betartása mellett tervezik: „A lakosok igen jelentős része a turizmusból él, így elemi érdek fűződik ahhoz, hogy a vészhelyzetben is szeretettel közeledjünk a hozzánk látogatókhoz, emellett természetesen az is fontos, hogy határozottan kérjük meg őket a hatályos jogszabályok, és ajánlott higiéniás előírások betartására.”

Ennek megfelelően készülnek az éttermek és egyes szálláshelyek a vendégek fogadására. Mindenhol hangsúlyozzák, az újraindítás során minden szabályt igyekeznek betartani. A balatonlellei BL Yachtklub például kontaktmenetessé teszi a szálláshely elfoglalását: „Várhatóan csütörtöki napon újra nyitjuk az étterem teraszát, és hétvégétől a szálláson is fogadunk vendéget. Tervben van egy új – kontakt mentes check in – check out bevezetése a kockázat minimalizálása érdekében.”

Az éttermek megnagyobbított teraszokkal, távolabb tolt asztalokkal készülnek a megváltozott életre. A teljes listát Balatonlelle honlapján lehet böngészni.

Megjelent: 51 alkalommal
©2020 CelebGuru Designed By RedCat

Search