2020. április 28., kedd 06:38

Májusban is 10 GB ingyenes mobilinternetet ad és 0 forintos vezetékes percdíjat vezetett be a Telekom

Értékelés:
(0 szavazat)

A koronavírus-járvány elhúzódás miatt további 10 gigabájtnyi mobilinternetes adatkeretet biztosít előfizetőinek a Telekom. Más meglepetés is van: a 65 év felettiek például ingyen telefonálhatnak.

A Telekom március közepén jelentett be, hogy 10 gigábájtnyi extra adatkeretet biztosít előfizetőinek. A vállalat a járvány elhúzódása miatt úgy döntött, az eredeti, április végén esedékes határidő helyett egészen május 31-ig aktiválható az opció a Telekom alkalmazásban. Az adatkeret az aktiválás követő 30. nap végéig felhasználható.

A vállalat közleményében jelezte, hogy a 65 éven felüli, díjmentes hívási kedvezményeket nem tartalmazó otthoni telefon szolgáltatással rendelkező (lakossági) ügyfeleknek májusban a vezetékes telefon normál díjazású belföldi hívásait nem számlázzák ki – nekik ebben az időszakban csak a szokásos havi díjat kell megfizetniük, akár mobiltelefonszámot, akár vezetékeset hívnak vezetékes telefonjukról.

A cég továbbá – a Maraton díjcsomag kivételével – az összes kiegészítő adatopcióját úgy módosítja, hogy mind a havidíjas, mind a Domino ügyfelek a május 4. után aktivált opciók esetében a korábbi adatmennyiség dupláját kapják az eredeti árért. A Telekom új adatbővítő lehetőségeket is bevezet a havidíjas díjcsomagok mellé.

A szolgáltató május végéig 1000 ingyenes, belföldön mobilon lebeszélhető perccel támogatja a Telekommal közvetlenül szerződő kisüzleti előfizető háziorvosok munkáját, amely belföldi alapdíjas mobil és vezetékes számok hívására fordítható.

Megjelent: 58 alkalommal
©2020 CelebGuru Designed By RedCat

Search