2020. május 05., kedd 14:24

Karácsony Gergely felmentette a BKK vezérigazgatóját

Értékelés:
(0 szavazat)

Karácsony Gergely főpolgármester felmentette Varga Ivettet, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatóját – közölte a Főpolgármesteri Hivatal.

Mint írták, a főpolgármester megköszönte Varga Ivett többéves munkáját, amelyet a főváros érdekében a Főpolgármesteri Hivatalban, majd a BKK stratégiai igazgatójaként, később vezérigazgatójaként végzett.

Karácsony Gergely sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy a vezérigazgató asszony a cégvezetői feladatait nem tudta olyan hatékonysággal ellátni, mint amelyet a járványveszély következményeinek enyhítése megkövetel – közölték.

 A főpolgármester május 5-i hatállyal megbízott vezérigazgatónak nevezte ki Fendrik Lászlót, a társaság jelenlegi vezérigazgató-helyettesét, akitől elsősorban azt várja, hogy a jelenlegi nehéz pénzügyi körülmények között is biztosítsa a BKK kiegyensúlyozott szervezeti működését, illetve folytassa a budapesti közlekedés fejlesztése érdekében megkezdett munkát – írta a Főpolgármesteri Hivatal.

Varga Ivett február elsejétől töltötte be a BKK vezérigazgatói posztját, a Főpolgármesteri Hivatal nyílt pályázatán nyerte el megbízatását.

Megjelent: 54 alkalommal
©2020 CelebGuru Designed By RedCat

Search