2019. december 13., péntek 09:00

Engedély nélkül működtet belvárosi szállodát a fideszes képviselő

Értékelés:
(0 szavazat)
Engedély nélkül működtet belvárosi szállodát a fideszes képviselő Engedély nélkül működtet belvárosi szállodát a fideszes képviselő
banner

 Évek óta működhetett feketén a Nagymező utca 66. szám alatt a Becsó Zsolt kormánypárti képviselő cégének tulajdonában lévő apartmanhotel - írja a 24.hu alapján az Index.

 portál szerint noha a társasház különböző ingatlanjaiból kialakított szálloda adatok szerint már évek óta működik, e tevékenység egészen most decemberig ismeretlen volt a kerületi jegyző előtt.

Annak ellenére, hogy a legális működéshez szükséges kereskedelmi engedélyt neki kellene kiadnia, csakhogy ilyet a szállodát működtető vállalkozás nem kért korábban.

A cég egyébként az Ublot kft., amelynek egyik tulajdonosa a fidesz nógrád megyei országgyűlési képviselője, Becsó Zsolt.

Az Ublot Becsó legutóbbi vagyonnyilatkozata alapján 50 százalékos tulajdonában áll, a Google utcaképe szerint pedig a BDHA már 2018 júniusában is tárt karokkal várta a vendégeket.

portál a földtulajdoni adatok alapján arra jutott, hogy Becsó szisztematikusan vásárolta be magát az épületben.

Az egyik szálláskínáló oldal adatai szerint a BDHA összesen 16 szobával és 34 férőhellyel rendelkezik, saját honlapjuk szerint pedig a szálláshoz reggelit, sőt, reptéri ingyen taxit is biztosítanak a nonstop recepció és takarítás mellett.

Egy kétszemélyes szoba 15–25 ezer forintba kerül éjszakánként, ami a belvárosi fekvést tekintve igen jutányos árnak számít.

Megjelent: 206 alkalommal
©2020 CelebGuru Designed By RedCat

Search