Állatvilág

2019. október 03., csütörtök 18:04

Árva kiscicát nevel a hajléktalan kutyus. Ennek a kutyának aranyból van a szíve.

Értékelés:
(0 szavazat)
Árva kiscicát nevel a hajléktalan kutyus. Ennek a kutyának aranyból van a szíve. Árva kiscicát nevel a hajléktalan kutyus. Ennek a kutyának aranyból van a szíve.
banner

Napjainkban sajnos nagyon sok kutyát és macskát dobnak ki a gazdik. Amikor megunják őket, vagy a terhükre van az állat, egyszerűen csak kimennek a pusztába és magukra hagyják az állatokat. Ezeknek a kedvenceknek nincs nagy esélye a túlélésre, csak abban reménykedhetnek, hogy valaki rájuk talál és megmenti őket. Nos, pontosan ugyan ez történt az alábbi két kis állattal is.

 

Az állatvédők kaptak egy bejelentést, miszerint egy kóbor kutyus kint van az erdőben és egy árva kiscica is vele van. Azt nem lehetett tudni mióta voltak kint a szabadban, a kiscica és a kutya minden bizonnyal együtt kerültek oda.

Árva kiscicát nevel a hajléktalan kutyus

Az állatvédők sem tudták ezt kideríteni, minden bizonnyal a gazdi szív nélkül hátrahagyta őket.

 

Árva kiscicát nevel a hajléktalan kutyus

A kutyában még chip sem volt, így képtelenség volt megállapítani a gazdi kilétét. Az állatvédők elszállították őket egy állatorvoshoz, ahol kiderült, hogy a kutya álvemhes, így tudta a kiscicát éltben tartani. A vizsgálat után kiderült, hogy mind a ketten egészségesek és nem sérültek meg. A menhely dolgozói a kutyust Goldi-nak, a cicát pedig Kate-nek nevezték el.

Árva kiscicát nevel a hajléktalan kutyus

A menhelyen szerencsére nem kellett sok időt tölteniük, mert egy állatbarát család mind a kettőjüket örökbe fogadta. Végre egy olyan gazdihoz kerültek, aki nem fogja őket kidobni az utcára és megadja nekik azt a szeretet, amit megérdemelnek!

Megjelent: 385 alkalommal
©2020 CelebGuru Designed By RedCat

Search