2020. november 21., szombat 06:58

Majka üzent Gődénynek: „Ha nem beszari, jöjjön el hozzám a COVID-osztályra”

Értékelés:
(0 szavazat)

Dear Gődény! Ha nem beszari, Jöjjön el hozzám a covid-osztályra, amennyiben van vér a pucájában. Ha kell betolok egy ágyat magam mellé, jöjjön ide maszk nélkül. Nagyon várom. Nem is kell a covidról beszélgetnünk – üzente Majka a vírus súlyát megkérdőjelező vloggernek, miközben egy szkafanderes nővér vért vett a rappertől.

Majkát 15. napja kezelik koronavírussal. Most megint romlott az állapota, nem tudja mikor engedik haza a kórházból. Egyik labor eredménye rosszabb lett a vártnál. Antibiotikumot szed kétféle gyulladásra, a szteroidokat pedig visszavették, hogy reagálni tudjon a  műsorvezető immunrendszere. 

Nyilván azt várja az ember, hogy minél jobbak legyenek az értékek, és húzzak innen a francba – mesélte a rapper állapotáról, akit nagyon felháborított, hogy Gődény azt nyilatkozta az Indexnek, hogy ő bármikor tudna magának pozitív tesztet csinálni és megpróbál kibújni a felelősség alól, hogy ezt a betegséget komolyan vegye.

Majka meghívta maga mellé Gődényt: “Fogja meg a villámat, egyen a kajámból. Igyon a bögrémből! Vállalja be, lehet hogy szopni fog, ha megfertőzi a vírus, de mutassa meg, hogy van vér a pucájában. Elleszünk, dumálgatunk egy jót Gődény úrral – mondta Majka, aki az elmúlt két hétben, legalább akkora harcot vív a vírusszkeptikus nézetekkel, mint a fertőzéssel, ami miatt kórházba került.

Majka interaktív operatív törzs bejelentkezései egyre erősebben gyengítik a vírustagadók, divatosabb szóval élve: vírusrealisták nézeteit. Azaz be lesznek oltva Majkával. 

Megjelent: 22 alkalommal
©2020 CelebGuru Designed By RedCat

Search