2020. január 14., kedd 08:53

Kiszáll A mi kis falunk egyik főszereplője – 4 év után távozik

Értékelés:
(0 szavazat)
Kiszáll A mi kis falunk egyik főszereplője – 4 év után távozik Kiszáll A mi kis falunk egyik főszereplője – 4 év után távozik
banner

Molnár Áron, Matyi megformálója távozik A mi kis falunk sorozatból.

A mi kis falunk negyedik évada 2019. augusztus 31-én indult és új részekkel 2020. január 11-én folytatódott. Az RTL Klub sorozata a rajongók nagy kedvence, a csatorna közleménye szerint az új évad folytatása több mint 1 millió 66 ezer nézőt ültetett a képernyők elé (teljes lakosságot tekintve, főműsoridőben), amivel A mi kis falunk az idei év – eddigi – legnézettebb programja lett. 

Ekkora siker után várhatóan lesz ötödik évad, szomorú hír azonban, hogy abban Matyi megformálója már nem játszik, Molnár Áron távozik a sorozatból. 

A mi kis falunk Matyija kiszáll

- Matyi egy óriási buli volt, nagyon jó volt, hogy Ivánnal megkreáltuk ezt a karaktert. Most én elbúcsúzok tőle. Nagyon-nagyon hálás vagyok A mi kis falunk elmúlt négy évének, nagyon sok jó embert és nagyon klassz stábot ismertem meg és nem mellesleg a sorozatnak köszönhetem, hogy létre tudtam hozni a saját zenei projektemet, a noÁr-t – jelentette be Molnár Áron.

- Tudomásul kell venni, hogy mindig van esély arra, hogy valaki megunja ezt a dolgot. Még akkor is, ha a lehető legjobban érzi magát, egyszer csak azt mondja, hogy 'öt éve csinálom már, nincs benne kihívás, elviszi az időmet, szeretnék valami mást csinálni'. Én ezt megértem. George Clooney az ötödik évad után távozott a Vészhelyzetből, ami még megért jó pár évadot és nagyon sikeres maradt. És George Clooney is sikeres lett – mondta a rendező, Kapitány Iván, aki sajnálja a 32 éves színész döntését, de megérti azt.

Megjelent: 199 alkalommal
©2020 CelebGuru Designed By RedCat

Search