2021. január 11., hétfő 18:00

Kajdi Csaba elérzékenyült miután megtudta, hogy Mihalik Enikőt rejti a Baba jelmez

Értékelés:
(0 szavazat)

A világ egyik legsikeresebb modellje, Mihalik Enikő képes volt átverni ügynökét, akivel idestova 17 éve ismerik egymást.

A Nicsak, ki vagyok? sztárcsapatában helyet foglaló Kajdi Csaba ugyanis nem ismerte fel felfedezettjét.

Vasárnap este elérkezett a TV2 Nicsak, ki vagyok? műsorának döntője, amely a legnagyobb meglepetést Kajdi Csabának okozta. 

A hatalmas nagy babajelmez alatt ugyanis Mihalik Enikő rejtőzött. Enikő és Csaba, a modell és ügynöke immár 17 éve ismerik egymástCyla mégsem ismerte fel a gyönyörű lányt, mondjuk nem is csoda, mert jelmeze elég speci­ális volt. 

– A babajelmezt láttam a legjobbnak, mert ha egy feszülős ruhában jelenek meg, akkor Csabi biztosan felismer. Így csak a karjaim látszódtak, amit alig tudtam mozgatni.

Bár a hangom, ahogy visszanéztem az adásokat, számomra felismerhető volt, de semmi más nem, mivel a mozgásom korlátozottan működött a jelmez alatt – mesélte a Borsnak a világhírű modell, akit Kajdi Csaba először Péter Szabó Szilviának hitt.


CSABIVAL A KAPCSOLATUNK IGEN RENDKÍVÜLI. NEM BESZÉLÜNK NAPI SZINTEN, DE OLYAN MÉLY A BARÁTSÁG KÖZTÜNK, HOGY A FÉL KAROMAT ODAADNÁM ÉRTE, ANNYIRA SZERETJÜK EGYMÁST– mondta el Enikő, akiről úgy tűnik, ügynöke, pontosabban a legjobb barátja is ugyanígy vélekedik. 

Enikő már lement a színpadról, amikor a szerkesztők jelezték neki, hogy Csabi sír.

– Ez meghatott engem is – mondta a 33 éves modell, aki jelenleg itthon tartózkodik, és belevetette magát a tanulásba.

– Belevágtam egy női szabás-varrás tanfolyamba, ami nem kis feladat. Jól mondta anno a matektanárom, mindenhez elengedhetetlen a geometria. Igaza lett. De én élvezem, az a cé­lom, hogy a jövőben egy saját márkát hozzak létre, így az egész folyamatot szeretném kitanulni.

Megjelent: 46 alkalommal
©2021 CelebGuru Designed By RedCat

Search