2020. január 14., kedd 09:03

Hajléktalannak nézték a Harry Potter csillagát

Értékelés:
(0 szavazat)
Hajléktalannak nézték a Harry Potter csillagát Hajléktalannak nézték a Harry Potter csillagát
banner

Volt idő, mikor neve napi szinten feltűnt a lapokban, egy egész generáció rajongott érte, sőt, a végre kicsik és nagyok is egyaránt megkedvelték. Egyetlen szerződéssel megalapozta az egész életét, és bár az általa megformált karakteren azóta sem tudott túlnőni, Daniel Radcliffe azóta is nagybetűs sztár, és mi még mindig várunk tőle egy újabb átütő sikert.

Azonban az is tény, hogy mint ahogy a legtöbb gyereksztár, Daniel is egy időben elvesztette önmagát, sőt, a külsejére különösen kevés figyelmet fordított, hát így eshetett meg, hogy mindenki Harry Potterét konkrétan hajléktalannak nézték egy alkalommal.

Az estet maga Daniel Radcliffe mesélte el a minap a The Graham Norton Show-ban, ahol egyébként Miriam Margolyes-el, azaz Bimba professzorral ültek be egy kicsit nosztalgiázni. A színész elmondása szerint egy különösen hideg napon kutyasétáltatás közben lehajolt épp vacogó a kutyusához, hogy kicsit átdörzsölje őt, mikor arra lett figyelmes, hogy egy férfi nagyon figyeli. A szóban forgó férfi végül elsétált, ám néhány perc elteltével visszajött, és egy 5 dollárost nyomott a kezébe:

Vegyél magadnak egy kávét cimbora! - tette hozzá!

A színész azóta jót nevet az eseten, de azt azért leszűrte következtetésül, hogy lehet jobban ápolhatná az arcszőrzetét, bár lehet ez az álcája Tudjuk Ki elől? Vagy inkább a paparazzik elől..

Megjelent: 154 alkalommal

Kapcsolódó elemek

©2020 CelebGuru Designed By RedCat

Search